OTKRIVAMO: Ovo je PRAVA ISTINA o smeni Šurbatovića sa mesta generalnog sekretara FSS!

Autor:

Sport

17.03.2023

12:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Naš dobro obavešten izvor uputio je javnost u čitav slučaj.

OTKRIVAMO: Ovo je PRAVA ISTINA o smeni Šurbatovića sa mesta generalnog sekretara FSS!

Foto: Republika.rs

Jovan Šurbatović

Kao grom iz vedra neba u srpskoj javnosti pojavila se informacija da je Jovan Šurbatović smenjen sa mesta generalnog sekretara Fudbalskog saveza Srbije i to tek par dana pošto je na istu poziciju reizabran.

Šurbatović je, po tim izvorima, smenjen i pored toga što se trenutno nalazi u Ruandi gde je učestvovao u izborima za predsednika FIFA na kojima je Đani Infantino dobio novi mandat.

Naši izvori, veoma bliski Fudbalskom savezu Srbije, otkrili su pravu istinu koja glasi - vest o smeni Šurbatovića nije istinita!

Republika

Foto: Republika.rs

Jovan Šurbatović u Ruandi

 

- Ove informacije su neozbiljne, a znamo i ko ih potura. Ovo, svakako ne slučajno, plasirali su mediji naklonjeni opoziciji, a u Savezu znaju iz koje te kuhinje i zbog čega se to radi. FSS se ne igra ovog posla i bilo bi neozbiljno da se smeni Šurbatović samo par dana pošto je reizabran - rekao je naš izvor, pa dodao:

- Dokaz da informacije nemaju veze sa istinom je taj da se Šurbatović trenutno nalazi u Ruandi, te da sa predsednikom Draganom Džajićem nije mogao da razgovara.

Dakle, izvesno je da Jovan Šurbatović ostaje na svojoj poziciji i da će i dalje obavljati posao generalnog sekretara Fudbalskog saveza Srbije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading