Đukić zadovoljan uprkos porazu: GOLOVI ĆE DOĆI, BITNO JE DA SE POVREĐENI IGRAČI VRATE!

Autor:

Sport

06.02.2018

16:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener Partizana Miroslav Đukić pohvalio je svoje izabranike uprkos porazu na petom kontrolnom susretu protiv letonske Liepaje. Crno-beli su nastupili u rezervnom sastavu, a u prvom redu Ožegović i mladi Đorđe Jovanović su propustili nekoliko prilika.

RepublikaFoto: Partizan.rs/Miroslav Todorović
Đukić zadovoljan uprkos porazu

- Mogu da budem zadovoljan igrom, intenzitetom utakmice, ekipa je dobro radila i stvarala šanse celim tokom susreta, ali smo nesrećeno izgubili. Ne zabrinjava me poraz, dobro smo igrali, a golovi će već doći. Dosta mladih igrača je dobilo šansu, a ja sam zadovoljan što su oni pokazali da imaju kvalitet za Partizan - bili su prvi utisci Đukića posle utakmice.

Šef stručnog štaba crno-belih je izjavio da nije želeo da pravi previše izmena tokom susreta, kako bi neki povređeni igrači što pre ušli u formu.

- Nisam napravio puno izmena, pošto hoću da ekipa stekne snagu, da imaju u nogama svih 90 minuta i podignu formu. Nemam još uvek tim za Viktoriju u glavi, ima vremena do tada, a mnogo toga će zavisiti od forme i zalaganja. Imamo još nekoliko igrača koji su tek izašli iz povrede, kao što su Suma i Ožegović i meni je bitno da vidim da oni mogu da iznesu 90 miinuta na terenu - istakao je Đukić.

Trener crno-belih je bio zadovoljan i izdanjem mladog Armina Đerleka, koji se prvi put priključio seniorskom timu na pripremama.

- Đerlek se ozbiljno nameće, ja sam tu da ispratim njegov talenat, želju i htenje. On izrasta u ozbiljnog igrača, potpuno se nameće i vrlo sam zadovoljan njegovim izdanjima na pripremama. Sve što radi on radi inteligentno uz veliki intenzitet - rekao je za kraj Đukić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading