LOVA DO KROVA! Mesi i Ronaldo ponovo postaju OMRAŽENI RIVALI!? Arapi DREŠE KESU!

Autor:

Sport

14.03.2023

14:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iako je Lionel Mesi odbacio mogućnost odlaska u Saudijsku Arabiju, njegov otac je najavio potencijalni prelazak u redove Al Hilala.

LOVA DO KROVA! Mesi i Ronaldo ponovo postaju OMRAŽENI RIVALI!? Arapi DREŠE KESU!

Foto: Ap photo

Vojevali su bitke u dresovima Reala i Barselone, PSŽ-a i Juventusa, a sada bi Leo Mesi i Kristijano Ronaldo ponovo mogli da zaigraju jedan protiv drugog.

I, to u dresovima omraženih rivala na arapskom tlu, Al Hilala i Al Nasera!

Odavno se zna da Saudijci žele preko fudbala da se promovišu u svetu, a najbolja preporuka da se tako nešto realizuje je angažovanje dvojice fudbalera koji su obeležili poslednju deceniju najvažnije fudbalske stvari na planeti.

 

 

 

Ono što dodatno najavljuje mogućnost realizacije Mesijevog transfera je činjenica da se u celu priču uključio i njegov otac i menadžer Horhe, koji traži 600.000.000 evra platu za svog sina.

Ukoliko bi se ostvario spektakularan transfer i Lionel postao stanovnik Saudijske Arabije, ponovo bismo gledali okršaje majstora svetskog fudbala Mesija i Ronalda.

Poslednji put Leo i Kristijano igrali su na evropskom tlu 8. decembra 2020. godine, kada su snage odmerili PSŽ i Juventus, dok je njihov poslednji međusobni okršaj viđen u Saudijskoj Arabijji na promociji Ronalda, prilikom gostovanja Svetaca Al Naseru. Bilo je to 23. januara ove sezone.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)

Loading