TUŽNA PRIČA BIVŠEG REPREZENTATIVCA! Igrao je u Realu i Partizanu, dao istorijski AUTOGOL u Klasiku! Danas zarađuje 400 evra i radi u MAGACINU!

Autor:

Sport

06.03.2023

14:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekadašnji fudbaler Partizana i madridskog Reala Predrag Spasić prinuđen je da moli za pomoć, što je otkrio u razgovoru za španske medije

TUŽNA PRIČA BIVŠEG REPREZENTATIVCA! Igrao je u Realu i Partizanu, dao istorijski AUTOGOL u Klasiku! Danas zarađuje 400 evra i radi u MAGACINU!

Foto: youtube.com/printscreen

Asocijacija veterana fudbalskog kluba Real Madrida kontaktirala je Predraga Spasića, nekadašnjeg fudbalera tog kluba, nakon njegovih molbi za pomoć.

Bivši reprezentativac Jugoslavije tokom karijere igrao je za kragujevački Radnički, Partizan, Real madrid, Osasunu, Atletiko Marbelju i Radnički iz Beograda, a trenutno se nalazi u teškoj situaciji.

Prošle godine je u intervjuu za španski "Relevo" govorio o teškoj finansijskoj situaciji.

- Treba mi pomoć u ekonomskom smislu. Živim iz dana u dan, u teškoj sam situaciji. Trebaš da budeš jak da sve prebrodiš - istakao je Spasić.

Foto: YouTube printscreen

 

 

Na "Bernabeu" je proveo jednu sezonu tokom koje je odigrao 22 meča, a u finansijske probleme je upao pošto je uložio novac u projekat, koji je propao. Njegov autogol u mečevima Barselone i Reala jedan je od najčudnijih u istoriji Klasika.

- Kada sam završio karijeru, vratio sam se u Srbiju 1996. godine i onda su počeli moji problemi. Firma u koju sam uložio novac je propala i posle toga sam bio u teškoj situaciji. Morao sam da tražim drugi posao da bih mogao da živim normalno. Neki posao koji nisam ni mogao da zamislim da ću raditi - kao magacioner u jednoj firmi. Živim od posla za koji sam plaćen 400 evra mesečno. Bila je i depresija, ali kada sam se vratio u Srbiju imao sam prijatelje koji su mi izlazili u susret i uz pomoć ljudi u medicini uspeo sam da se izvučem.

Nedugo nakon njegovog intervjua, kontaktirali su ga iz asocijacije veterana koji su ponudili pomoć.

Foto: youtube.com/printscreen

 

- Srećan sam zbog toga. Ponosan sam, to je možda moja greška. Sve što mi se dogodilo me jako pogodilo i nisam ni sa kim razgovarao. Živeo sam u tišini i zatvorio se u sebe - izjavio je Spasić koji se, pre intervjua za "Revolo", oko 20 godina nije pojavljivao u javnosti.

Spasić je rođen u Kragujevcu, igrao je na poziciji centralnog beka, a za reprezentaciju Jugoslavije je igrao 31 put.

Novinari ovog portala ističu da nije bilo lako dogovoriti susret sa nekadašnjim reprezentativcem i da je on insistirao da priča na srpskom jeziku, a interjvu je snimljen na jednom stadionu u Kragujevcu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading