Janković: Ima vremena za odlazak, HOĆEMO DA NAPRAVIMO NEŠTO U EVROPI!

Autor:

Sport

05.02.2018

14:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ofanzivni vezista Partizana Marko Janković otkrio je u razgovoru za klupsku televiziju crno-belih koliko još namerava da se zadrži u Humskoj, ali i očekivanjima u prolećnom delu sezone, gde će "Parni valjak" imati obaveze na tri fronta - u Super ligi, Kupu, ali i Ligi Evrope.

RepublikaFoto: Starsport
Janković: Mogu još da pomognem ekipi, nije vreme za odlazak

U finišu prelaznog roka za Jankovića je stigla ponuda iz francuskog Amijena, ali je u dogovoru sa klubom odlučeno da ne menja sredinu ove zime.

- Bila su tu neka interesovanja i ponude, ali mislim da je moja budućnost vezana za ovaj klub makar još pola godine. Imamo nove izazve pred nama, jako bitne i mogućnost da uđemo u istoriju kluba koja teško da može opet da se desi. To su glavni razlozi zbog kojih mislim da treba da i dalje budem tu. Mislim da sam potreban ekipi, a onda ćemo vremenom da vidimo kada će biti pravi trenutak za odlazak - objašnjava Janković.

Na pitanje da li bi više voleo uspeh u Ligi Evrope, ili domaću titulu, Jankovć je imao spreman odgovor.

- Ako moram da biram između titule i Lige Evrope, više bih što dalje da dođemo što dalje u Ligi Evrope, makar da prođemo Plzenj, a titulu smo već uzeli prošle godine - smatra Janković.

Na kraju je imao i poruku za svog novog saigrača, Sašu Zdjelara.

- Samo da poželim dobrodošlicu Saši Zdjelaru, drago mi je što je tu sa mnom, Samo da me sluša i biće sve kako treba - zaključio je Janković.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading