Binić: Drago mi je zbog Zvezde, FSS IMA UGLED U UEFA!

Autor:

Sport

05.02.2018

13:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Član Izvršnog odbora Fudbalskog saveza Srbije zadužen za regularnost takmičenja Dragiša Binić izjavio je danas da mu je veoma drago što je usvojena žalba Crvenoj zvezdi da sa navijačima dočeka moskovski CSKA u Ligi Evrope i da je takva odluka UEFA od velike važnosti za srpski fudbal.

RepublikaFoto: ST/D. KADIĆ
Binić: Zvezdi će mnogo značiti podrška navijača

- Drago mi je što će Crvena zvezda igrati pred punim stadionom. Ova odluka je od ogromne važnosti za srpski fudbal i srpski sport, jer je pred nama još jedna utakmica u kojoj ce atmosfera biti spektakularna. Sigurno je da ce Crvenoj zvezdi podrška navijača mnogo značiti u utakmici protiv CSKA. Verujem da imaju dovoljno snage i kvaliteta da naprave korad dalje u Evropi - rekao je Binić.

On je podsetio da FSS i predsednik Slaviša Kokeza uživaju veliki ugled u krovnoj evropskoj fudbalskoj organizaciji, što je posle Partizana pokazano i na primeru Crvene zvezde.

- Odluka je i nova potvrda da FS Srbije i predsednik našeg saveza imaju odlicnu poziciju i veliki ugled u UEFA, nikad veći i značajniji od trenutnog. Ne bi smelo da se zaboravi da je u prošlosti bilo sličnih problema i sa Partizanom, pa je ponovo ishod bio pozitivan - zaključio je Binić, član šampionske generacije Crvene zvezde iz Barija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading