Venger prepoznao talenat: ŽIVKOVIĆ JEDNA OD META ARSENALA NA LETO!

Autor:

Sport

05.02.2018

11:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Talentovani srpski fudbaler Andrija Živković nalazi se na spisku pojačanja koje Arsen Venger namerava da dovede u London na leto! Ovu priču je objavio engleski "Dejli miror", koji kaže da Venger već duže vreme prati našeg mladog reprezentativca.

Živković se duže vreme nalazi u beležnici skauta Arsenala

Arsenal se interesovao za Živkovića još iz vremena dok je nosio dres Partizana, ali ga ni nakon prelaska u Portugaliju nisu smeli s uma.

Izaslanici Arsenala godinama prate razvoj Živkovića, čak su bili i prošlog leta na Evropskom prvenstvu za mlade u Poljskoj da ga gledaju i spremni su da od jula pošalju ponudu za transfer.

Živković je tokom tekuće sezone odigrao svega 10 utakmica u dresu velikana iz Lisabona, a uprkos nedovoljnoj šansi koja mu je ukazana u klubu sa "La Luža" mnogi klubovi pokušavali su da dovedu Andriju u svoje redove tokom zime kao što su Sevilja i Valensija.

Živković je najmlađi debitant u istoriji A reprezentacije Srbije, a do sada je odigrao sedam mečeva, među kojima su poslednja dva na azijskoj turneji protiv Kine (2:0) i Južne Koreje (1:1).

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading