Odluka UEFA stigla i do Rusije, OGLASIO SE I CSKA!

Autor: Republika

Sport

05.02.2018

11:31

Nakon odluke UEFA da poništi kaznu od jednog meča igranja bez publike za Crvenu zvezdu, brojni navijači u euforiji čekaju prvi susret sa Moskovljanima, a najnovija vest stigla je i do Moskve.

ST/N. MANDIĆ
"Delije" su već razgrabile 28.000 ulaznica

Umesto igranja pred praznim tribinama UEFA je odredila uslovnu kaznu crveno-belima od dve godine uz novčanu globu od 30.000 €. Ukoliko "Delije" ponove neki incident na narednoj evropskoj utakmici, bez obzira igralo se to u Beogradu, ili na strani, UEFA će odmah zatvoriti kapije stadiona u Ljutice Bogdana na jedan susret.

UEFA još uvek nije izdala zvanično saopštenje na svom sajtu, ali se zato oglasio CSKA na svom oficijelnom "Tviter" nalogu sledećim rečima:

"Utakmica Crvena zvezda - CSKA biće odigrana pred publikom. O terminima prodaje ulaznica za navijače 'Armejaca' blagovremeno ćemo vas obavestiti'', poručuju iz Moskve.

Dakle, po propisima Rusima će pripasti jedan boks na stadionu lociran između južne i zapadne tribine, a teško da će uopšte i moći da se nose sa pristalicama domaćina, pošto se očekuje da stadion bude krcat domaćim pristalicama.


Komentari (0)

Loading