"DELIJE", SPREMITE SE, IDETE NA CSKA!

Autor:

Sport

05.02.2018

08:29 >> 10:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kao što je naš portal "Republika.rs" PRVI NAJAVIO još u petak, Crvena zvezda će sigurno sa navijačima dočekati CSKA u prvom meču 1/16-finala Lige Evrope 13. februara.

RepublikaFoto: Starsport
Navijači Zvezde biće u mogućnosti da pomognu ljubimcima protiv CSKA

Iako je UEFA trebalo da donese konačnu odluku u petak, tek danas je na adresu Crvene zvezde stigla presuda: Dve godine uslovne kazne uz 30.000 € koje će klub morati da uplati na račun evropske kuće fudbala.

"Republika.rs" je u petak prva prenela da će kazna suspenzije stadiona biti ukinuta uz podrazumevanu novčanu kaznu, sa kojom su se čelnici kluba odavno složili.

Ovo znači da ukoliko u naredne dve godine "Delije" naprave i jedan incident na svom, ili gostujućem terenu, automatski sledi kazna igranja utakmice pred praznim tribinama.

Utakmica između Crvene zvezde i CSKA iz Moskve igra se 13. febrauara, a klub je još krajem prošle godine objavio da je u pretprodaji planulo oko 28.000 ulaznica!

RepublikaFoto: instagram.com/damien.le.tallec
RepublikaFoto: instagram.com/damien.le.tallec

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading