ZAKUVALO SE U BUGARSKOJ: Veliki SKANDAL, Saša Ilić je UDARNA VEST!

Autor:

Sport

26.02.2023

22:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svi su čekali komentar srpskog stručnjaka na situaciju koja je uzburkala strasti u komšiluku.

ZAKUVALO SE U BUGARSKOJ: Veliki SKANDAL, Saša Ilić je UDARNA VEST!

Foto: Starsport

Saša Ilić

Fudbaleri sofijskog CSKA, srpskog trenera Saše Ilića, savladali su gradskog rivala Septemvriju minimalnim rezultatom 1:0, a meč će ostati upamćen po skandalu viđenom kod pobedonosnog gola, koji je podigao veliku buru u Bugarskoj.

Kapiten CSKA Jurgen Matej je bacio loptu iz auta ka saigraču Dukensu Nazonu, a ovaj u kontri zatresao mrežu Septemvrije 

Možda ništa ne bi izazvalo kontroverze da loptu van terena namerno nije izbacio igrač rivalskog tima - kako bi se ukazala pomoć njegovom saigraču.

Očekivalo se da gosti, u duhu fer pleja, vrate loptu protivniku, međutim, Matej je sve iznenadio i šokantnom asistencijom napravio kontru Armejcima.

Srećan sam što smo pobedili, ali mi se nije dopao način na koji smo došli do pobede. Nisam do sada komentarisao suđenje, ali danas je ono bilo onako kako ne bi smelo da bude nikad. Utakmica se pretvorila u nervozan meč za obe strane - rekao je bivši kapiten Partizana posle utakmice, a potom je dodao:

Došlo je do te situacije za naš gol. Ako moram da tražim bilo kakvo opravdanje za to, bilo je nekoliko eklatantnih prekršaja na našu štetu koji su prošli nekažnjeno. Naši igrači su morali da se odupru svemu ovome i tako je došlo do gola - opisao je Ilić "sporni" momenat.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading