Golovi stopirali Mijailovićev povratak u Zvezdu

Autor:

Sport

04.02.2018

10:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski fudbaler Srđan Mijailović otkrio je da je letos trebalo da se vrati u Crvenu zvezdu, da je bio spreman, ali da su u klubu Krila Sovjetov odlučili da ga ne puste

RepublikaFoto: Starsport
Srđan Mijailović

- Već sam se bio spakovao i trebalo je da krenem. Razgovarao sam sa svima u Zvezdi, trenerom, sportskim direktorom... Trebalo je da dođem na pozajmicu, ali su odlučili da me ne puste - rekao je Mijailović novinarima u Beleku.

Transfer je pokvario sam Mijailović i to tako što je na dva pripremne utakmice pred polazak za Beograd postigao dva gola!

- Odlučili su da me ne puste posle tih golova i od tada sam počeo da igram redovno. Ko zna, možda bi sa mnom ispali još u kvalifikacijama - našalio se Mijailović.

Mijailović je ponikao u Crvenoj zvezdi i afirmaciju u prvom timu stekao je kod trenera Roberta Prosinečkog, sa kojim je i dalje u kontaktu.

- Robiju ću biti zahvalan do kraja života. Mnogo je učinio za mene od samog početka. Najvažnije je kada te trener podrži od početka - kazao je Mijailović.

On je 2013. godine prešao u turski Kajzerispor, a početkom prošle u Krila Sovjetov.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading