Kako dovesti Grizmana? Barsa ima plan, koji je nemoguće odbiti

Autor:

Sport

03.02.2018

11:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Barsa i Atletiko Madrid bi na leto mogli da realizuju jednu od najboljih mogućih razmena u poslednjihe nekoliko godina.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Ilustracija: Foto

Španski mediji su preneli da je Barsa spremna da se odrekne Osmana Dembelea, kako bi u svoje redove dovela Antoana Grizmana.

Osman Dembele bi mogao da napusti klub posle samo godinu dana jer Ernesto Valverde želi da ima u napadu trio Mesi - Suarez - Grizman.


Dembele je nedavno doživeo i drugu povredu lože, nije se naigrao od kako je letos stigao za 105 miliona evra iz Borusije Dortmund, što je i povod za glasine o njegovom odlasku.

Grizman bi u tom slučaju mogao da zauzme njegovo mesto, da navijači zaborave uloženi novac u Francuza.


Ovu vest potvrdio je i dobro obavešteni novinar Skaj sport Giljem Balag.

- Grizman je definitivno Barsina meta broj jedan, a njegova cena je 100 miliona evra. Iako je Atletiko prijavio ceo slučaj FIFA zbog radnje iza leđa, uprava kluba je zapravo Grizmanu poručila da će biti srećna ako ostane, ali da postoje različiti načini za njegov odlazak osim pregovora iza zatvorenih vrata. Želja Atletika je da skine pritisak sa njega do leta i Grizman je uz Dijega Koštu zaigra postao bolji igrač. Međutim, to ne menja činjenicu da je on Barsina meta broj jedan - rekao je Balag.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading