UEFA POMILOVALA ZVEZDU: "ARMEJCE" ČEKA PAKAO "MARAKANE"!

Autor: Emir SELMANI

Sport

03.02.2018

07:31

Čudo se dogodilo, UEFA je jednom i progledala kroz prste Crvenoj zvezdi! Disciplinska komisija Evropske fudbalske unije uvažila je žalbu crveno-belih o zatvaranju tribina za meč Lige Evrope protiv CSKA, pa će tako "armejce" 13. februara (18.00) dočekati grotlo Marakane i preko 50.000 "Delija"!

Starsport
Delije će dati vetar u leđa igračima protiv CSKA

Naš klub moraće (najverovatnije) da plati finansijsku kaznu od 50.000 evra, ali to je mala cena s obzirom na to da je naš najveći stadion mogao da ostane pod katancem, što bi klub koštalo i ozbiljnih finansijskih sredstava, ali i podrške navijača u najvažnijem meču u poslednjih 25 godina.

Informaciju da će Crvenoj zvezdi biti ukinuta suspenzija prvi je objavio portal Srpskog telegrafa Republika, koji je do saznanja došao od veoma dobro obaveštenih izvora iz Ljutice Bogdana. Da podsetimo, UEFA je kaznila viceprvaka Srbije zbog transparenta na meču grupne faze protiv Bate Borisova u Belorusiji (0:0).

"Hiljadu doživotnih da su ti dali častan Srbin tebe slavi", stajalo je na paroli koja se odnosila na bivšeg komandanta Vojske Republike Srpske generala Ratka Mladića. Zvezda je potom uložila žalbu koju je bazirala na iskazu ruskih navijača koji su tvrdili da su oni uneli sporan transparent na stadion. Crveno-belima je u prilog išlo i to što su već prodali 28.000 karata za meč, a UEFA je određenim klubovima poput splitskog Hajduka zbog slične situacije takođe progledala kroz prste.

Komentari (0)

Loading