ULTRASI LACIJA IZDALI OŠTRO SAOPŠTENJE ZBOG OTETE ZASTAVE: Istorijska sramota nas se ne tiče, ravnodušni smo prema onima koji vređaju mrtve!

Autor:

Sport

07.02.2023

15:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ekspresno se oglasili navijači rimskog velikana.

ULTRASI LACIJA IZDALI OŠTRO SAOPŠTENJE ZBOG OTETE ZASTAVE: Istorijska sramota nas se ne tiče, ravnodušni smo prema onima koji vređaju mrtve!

Foto: Tanjug/AP

Navijači Lacija

Ultrasi Lacija oglasili su se saopštenjem i njime se ogradili od onoga što su u javnosti izneli pojedini navijači ovog kluba, koji su ponudili pomoć navijačima Rome da vrate zastavu "Fedayn", koja je nakon tuče i sukoba završila kod "delija".

Lacijali su na oštar način odbili bilo kakvu mogućnost solidarisanja sa navijačima Rome.

- S obzirom na uobičajene "izume" medija i društvenih mreža, odmah da preciziramo da NIKO od nas nije pokazao bliskost sa navijačima Rome. Ako je to neko uradio privatno, to nije bilo u ime svih navijača Lacija. Isto važi i za one koji su saopštenjima osudili taj gest. Sa naše strane vlada potpuna ravnodušnost prema navijačima koji su uvek vređali mrtve i sećanje na Vinćenca Paparelija, koji je godinama bio omalovažavan zloglasnim transparentima. Podsećamo da je reč o akciji koja je izvedena na Trgu Manćini, mestu gde se okupljaju ultrasi Rome, a ne 100 km od stadiona. Samo nas zanima šta se dešava u našoj kući. Ova pretpljena istorijska sramota se nas ne tiče - stoji u saopštenju navijača Lacija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading