Obamejangov debi odlaže temperatura?

Autor:

Sport

02.02.2018

13:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najnovije pojačanje Arsenala, napadač Pjer-Emerik Obamejang, najverovatnije neće debitovati za "tobdžije" na utakmici protiv Evertona u subotu, a razlog je bolest.

RepublikaFoto: twitter.com/Arsenal
Pjer Emerik Obamejang

Doskorašnji ofanzivac Borusije iz Dortmunda, koji je poslednjeg dana prelaznog roka napustio Milionere i postao najskuplje pojačanje londonskog kluba za 56 miliona funti, se razboleo u međuvremenu, a da li će biti u stanju da se suprotstavi Karamelama biće poznato posle lekarske procene.  

Menadžer Arsenala Arsen Venger je u petak na konferenciji za medije potvrdio da Obamejang možda neće igrati, ali da će od prvog minuta u timu biti pridošlica iz Mančester junajteda Henrik Mhitarijan. 

- Imao je temperaturu, tako da nije trenirao mnogo. Počeo je juče, ali i dalje nije dobro. Lekarska ekipa će obaviti procenu - rekao je Venger o zdravstvenom stanju Gabonca. 

Arsenal i Everton igraju u subotu u 26. kolu Premijer lige od 18.30.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading