SJAJNA PRIČA: Solidarnost klubova pomogla bi transferima Mitrovića i Markovića

Autor:

Sport

02.02.2018

11:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Belgijski mediji preneli su kakva je drama viđena u poslednjim trenucima prelaznog roka. U glavnim ulogama bili su srpski reprezentativci Aleksandar Mitrović i Lazar Marković.

RepublikaFoto: twitter.com/FulhamFC
Aleksandar Mitrović

Kao što je poznato, Mitroviću je propao prelazak u Anderleht, ali ne zbog toga što nije prošao lekarske preglede.

Njukasl je "zatezao" zbog novca, pa je Mitrović bio spreman da se odkrekne milion evra kako bi se vratio u Brisel. Ni to nije bilo dovoljno, a "svrake" su u poslednji čas javile svom napadaču da imaju ponudu od Fulama.

Do isteka prelaznog roka su ostala još dva sata i u Anderlehtu su bili pred svršenim činom. Treneru Heinu Fonhazbruku predočen je spisak dostupnih napadača i on je posle kraćeg razmišljanja, izabrao Lazara Markovića.

Lazar Marković

Ostatak oba transfera završila je agencija poznatog menadžera Pinija Zahavija, ali su važnu ulogu imale i lekarski timovi Anderlehta i Liverpula.

Pošto nije bilo vremena za lekarske preglede, lekarski tim Anderlehta je pozvao kolege u Liverpulu i dobio garanciju da je Marković zdrav i spreman za nastavak sezone.

U sličnoj situaciji je bio i Fulam, koji je zamolio lekare Anderlehta da obave pregled Aleksandra Mitrovića, pa je tako iz Brisela stigla medicinska saglasnost da bivši golgeter Partizana pojača Jokanovićev tim.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading