HVALA ZVEZDI I DELIJAMA: Emotivna poruka Mihinog brata

Autor:

Sport

04.02.2023

18:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dražen Mihajlović se zahvalio na svemu.

HVALA ZVEZDI I DELIJAMA: Emotivna poruka Mihinog brata

Foto: FK Crvena zvezda

Dražen, Dušan i Nikolas Mihajlović sa Dragišom Binićem

Crvena zvezda je utakmicu protiv Vojvodine, kojom je započela prolećni deo sezone, posvetila legendi kluba Siniši Mihajloviću.

- Današnji dan je u potpunosti posvećen našem Mihi, s obzirom na to da je na Skupštini FK Crvena zvezda jednoglasno usvojen predlog da se zapadna VIP tribina nazove njegovim imenom. Takođe, igrači su na teren istrčali u specijalno dizajniranim dresovima koji će posle meča otići na aukciju, a novac če biti doniran Nacionalnom registru donora matičnih ćelija pri Institutu za transfuziju krvi Srbije. I to nije sve, jer je detalj podignute kragne sa kojim su svi akteri na meču izašli na teren, podsećajući na Mihin imidž, dodatno dao na značaju tome da Siniša nikada neće biti zaboravljen - navodi se na sajtu prvaka Srbije.

Pred sam start meča, viđen je i performans na centru našeg najvećeg stadiona, a uramljeni dresovi 8 i 11, uručeni su Mihajlovićevoj porodici, dvojici sinova, ali i bratu koji je bio prisutan na meču.

Republika

Foto: Starsport

Mihinim sinovima uručeni dresovi sa brojevima 8 i 11

- Zahvalio bih se Crvenoj zvezdi, navijačima i ljudima koji su došli u velikom broju. Ovo u meni izaziva buru emocija, tako da samo želim u ime porodice Mihajlović da se zahvalim na svemu što su uradili. Hvala ljudima koji su danas došli da odaju počast mom bratu. Sve ovo nas vraća u neko dečačko doba, pogotovo kad vidim specijalizovane dresove Zvezde sa njegovim likom. Drago mi je i što sve to ima humanitarni karakter, s obzirom na to da je cilj da se prikupi što više sredstava za ljude kojima je pomoć potrebna. Pre desetak dana je u Rimu bila organizovana utakmica između Lacija, u kom je postizao velike rezultate, i Bolonje koju je trenirao. Oprostili su se na jedan predivan način od njega. Ali i ovo danas, kao da je sudbina umešala prste, kao da nas Siniša gleda od gore - emotivno je reagovao Dražen Mihajlović.

Takođe, Mihi su došli da odaju počast i saigrači iz čuvene generacije Barija - Dragiša Binić, Stevan Stojanović, Vladimir Jugović, Goran Vasilijević, Ivica Momčilović, kao i trener Ljupko Petrović.

- Siniša, hvala ti za sve, Crvena zvezda te nikada neće zaboraviti - zaključuje se na sajtu crveno-belih.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading