Fudbaleri Partizana zavide treneru na pločicama: ĐUKIĆ TERMINATOR!

Autor:

Sport

02.02.2018

06:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener Partizana Miroslav Đukić (51) svakodnevno zadaje domaći zadatak svojim fudbalerima. Međutim, to nije samo ispunjavanje obaveza na treninzima i realizacija taktičkih zamisli na utakmicama, već pre svega forma, u kojoj moraju da budu.

RepublikaFoto: ST/R.BIBIĆ
Fudbaleri Partizana zavide Đukiću

On sam takođe vodi računa o fizičkoj spremi, a na trbušnjacima mu zavide i duplo mlađi!

PUNI BATERIJE

Foto: Srpski telegraf

Igrači se svaki dan na pripremama na Kipru uveravaju u spremnost svog trenera, a nekadašnji standardni reprezentativac naše zemlje za Srpski telegraf otkriva svoju tajnu.

- Nekada sam radio hiljade sklekova i trbušnjaka, a danas koliko mi prija. Uopšte ne koristim tegove, već uz ove dve vežbe praktikujem samo još zgibove. Njih radim 10-15 u seriji, a koliko će serija biti zavisi od raspoloženja. Slušam svoje telo, to je moj pulsometar, ipak sam ja sad rekreativac. Strunjača mi stalno stoji u stanu, pa često na njoj izbacim negativnu energiju. Najčešće me iznerviraju moji igrači dok gledam snimke prethodnih utakmica. Odmah se bacim na pod i uradim 50 sklekova da se smirim - istakao je Đukić.

RepublikaFoto: ST/R.BIBIĆ
Igra i tenis

SPUSTIO GARD

Strateg "parnog valjka" ostavio je dubok trag u evropskom fudbalu, pre svega u Deportivu i Valensiji. U Španiji je bio poznat kao neprelazan štoper, gde je često morao da se rve sa protivničkim špicevima. Sada se okrenuo beskontaktnom sportu - tenisu. Zatekli smo ga da igra i u Limasolu, a žrtva je bio trener golmana Goran Pandurović.

RepublikaFoto: ST/R.BIBIĆ
Red trbušnjaka....
RepublikaFoto: ST/R.BIBIĆ
...pa red sklekova

- Tenis mi prija, nema onih grubih kontakata, a održava formu i koordinaciju pokreta. Nekada sam lakat koristio da se njime zaštitim od rivala, pa i da udarim u žaru borbe. Danas ga koristim da reketom udaram lopticu. Jedino nikako da se okanem uklizavanja. Evo i sad sam proklizao, pao i odrao kolena - dodaje kroz smeh Đukić.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading