TRENER PARTIZANA ZADOVOLJAN: Đukić pohvalio Sumu, Đerleka, Đilasa...

Autor:

Sport

01.02.2018

15:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener fudbalera Partizana Miroslav Đukić izjavio je da je izuzetno zadovoljan igrom svog tima na prijateljskom meču protiv Ermisa.

RepublikaFoto: Partizan.rs/Miroslav Todorović
Đukić tokom meča sa Ermisom

Partizan je slavio sa 4:0, a  u strelce su se upisali Suma, Đerlek, Đilas i Jovanović.

Foto: Srpski telegraf

- Ekipa je dobro funkcionisala. U timu su bili oni igrači koji su se oporavili od povreda i imali su dobre minute. Suma je bio dobar na terenu, radio je za ekipu. Odigrao je dobar meč, ali nismo hteli da ostane duže na terenu više od 60 minuta zbog rizika od povrede. Oseća se dobro i na dobrom je putu da pomogne- rekao je Đukić posle meča.

On je pohvalio i ostale strelce Đerleka, Đilasa i Jovanovića.

- Đerlek je dao kvalitet. On je igrač koji daje interesantne stvari na terenu, iako je još mlad. Stabilan je, siguran i radi ono što je bitno za tim. On je otkrovenje na pripremama. Đerlek je odigrao kompletnu utakmicu, dao je kvalitet između linija. I Đilas i Jovanović su odradili dobar posao. Oni su napadači i bitno je da daju golove - naveo je trener Partizana i još jednom pohvalio golmana Vladimira Stojkovića, koji ekipi daje stabilnost i sigurnost.

Bojan Ostojić će se zbog povrede u petak vratiti u Beograd.

- Cucin ima udarac, a Radin je zamenjen pošto ima lakšu povredu. Odmah smo ga zamenili da ne ništa rizikovali, da se ne bi desila situacija kao sa Ostojićem. Nemanja Miletić se dobro pokazao na novoj poziciji. Dobro je odradio posao i bitno je da se na njega uvek može računati - istakao je Đukić.

Partizan će naredni meč na pripremama odigrati u subotu protiv Teplica.


- Sigurno je da sam srećan. Druga utakmica u dresu Partizana, a prvi gol. Ispoštovali smo sve što je šef tražio. Više igram na sredini, ali šef je rekao da igram na strani i to je to. Trudiću se da ispoštujem ono što se traži od mene. Dobio sam dosta saveta od Saše Ilića - rekao je Đerlek.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading