Najezda biblijskih razmera: SKAKAVCI UNIŠTAVAJU STADIONE ZA MUNDIJAL!

Sport

01.02.2018

14:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon građevinskih problema na stadionima, nove nedaće za Vladu Rusije pred početak Svetskog prvenstva u fudbalu. Naime, ova zemlja muku muči sa najezdom skakavaca u pojedinim regionima, pa postoji realna opasnost da ovi insekti unište travnate podloge stadiona!

RepublikaFoto: pixabay.com
Skakavci su glavni neprijatelj ruske nacije

Skakavci obično proizvedu veliku štetu poljoprivrednicima u južnom delu Rusije, pošto se obično ustreme na useve, a ministar poljoprivrede Pjotr Čermakov upozorava da bi oni mogli sada da stignu i do stadiona! Kao najrizičnije područje se navodi regija oko grada Volgograda.

- Uglavnom možemo da se izborimo sa skakavcima ali se plašim da bismo ove godine mogli da imamo međunarodni skandal zbog njih. Fudbalski tereni su zeleni, skakavci vole mesta s puno zelenila. Šta ako dolete do mesta na kojima se igra fudbal? - naveo je funkcioner na konferenciji poljoprivrednih eksperata. 

U Volgogradu će se u grupnoj fazi, pored ostalih, igrati i mečevi između Engleske i Tunisa, odnosno Poljske i Japana. 

Čermakov je upozorio nadležne ekspertske službe da suzbiju razmnožavanje skakavaca u što kraćem roku, kako se Rusija ne bi brukala pred gostima iz sveta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading