Slikao se u majici OVK, APOEL MU STOPIRAO DOLAZAK!

Autor:

Sport

01.02.2018

13:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Albanski fudbaler Erđis Kače trebalo je ove zime da pređe iz solunskog PAOK-a u Apoel, ali je transfer propao jer se u sport umešala politika.

RepublikaFoto: facebook.com/Ergis Kace
Sporna majica zbog koje je propao transfer igrača

Kače je nedavno na svom "Fejsbuk" profilu objavio fotku u majici terorističke organizacije OVK, a nakon što su to videli i čelni ljudi kiparskog kluba, rešili su da dignu ruke od transfera!

Davno je još Kače pozirao u majici takozvane "oslobodilačke vojske Kosova", a sada nije bilo govora o dolasku u klub jer su navijači oštro reagovali.

Trener Apoela Jorgos Donis nije krio da je razočaran ovakvom odlukom uprave, pošto je prvak Kipra ostao, po njegovim rečima, bez važnog pojačanja.

- Kače je bio jedan od prvih izbora kada sam došao u APOEL. Mislim da smo izgubili sjajnog fudbalera, ja sam Grk i volim svoju zemlju, ali Grčka nije u opasnosti od Kačea, koliko od samih Grka. Bili smo nepravedni prema tom dečku - žalio se Donis.

A sam albanski fudbaler izjavio je da nije bio upoznat kakvo značenje je nosila majica u kojoj je pozirao.

- Moram da obavestim prijatelje i fanove da nisam imao pojma šta se nalazi na majici. Posetio sam prijatelje i fotografisao sam se, nisam na to bio primoran. Neko je pod mojim imenom objavio to sa adrese koja ne pripada meni - rekao je tada Kače.

Na ovu objavu su burno reagovali i navijači PAOK-a, koji se nalaze u bratskim odnosima sa fanovima Partizana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading