Ode Kanga, a Aleksić još u magli: Ako ne nađe pola miliona, Zvezda ostaje bez planiranog pojačanja!

Autor:

Sport

01.02.2018

13:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zvezda je prodala Gejlora Kangu u Češku, ali zamena na njegovo mesto nije stigla. A bilo je planirano da Danijel Aleksić popuni prazninu nakon odlaska Gabonca...

RepublikaFoto: instagram.com/danijel_aleksic_best
Aleksićev dolazak u Zvezdu još daleko od realizacije

Kako prenosi "Sportski žurnal" Zvezda nema na raspolaganju dovoljno novca za angažovanje Danijela Aleksića iz Sent Galena za 500.000 evra, a problem je napravila povreda Ričmonda Boaćija zbog čega klub nije mogao da proda svog startnog špica.

Aleksić i Crvena zvezda bili su u kontaktu i pre dvadesetak dana, igrač je želeo da dođe na "Marakanu", ali je realizacija odlagana zbog Kanginog stalnog natezanja oko uslova sa Spartom.

Kanga je prodat u Prag, a da je do transfer došlo u uvodnim danima prelaznog roka verovatno bi i Aleksić završio u Zvezdi. Ovako se čitava stvar izjalovila, mada šanse i dalje postoje da Aleksić do kraja prelaznog roka, koji nije zatvoren u Srbiji, dođe u redove lidera Super lige.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading