(VIDEO) Prvenac crno-belih na Kipru: ERMIS PAO SA POLA GASA, ZDJELAR UPISAO DEBI!

Autor:

Sport

01.02.2018

12:59 >> 14:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Partizana ostvarili su prvu pobedu na zimskim pripremama. Kiparski Ermis Aradipu je bio lak zalogaj za crno-bele, pa su izabranici Miroslava Đukića nakon remija i poraza osetili i slast pobede u kontrolnim susretima.

RepublikaFoto: Partizan.rs/Miroslav Todorović
Zdjelar i Suma

Strelci za crno-bele bili su Sejduba Suma iz slobodnog udarca, zatim mladi Armin Đerlek kome je to bio prvenac u dresu srpskog prvaka, kao i rezervni napadač Vladimir Đilas.

Nije bilo previše neizvesnosti tokom susreta, pošto je Partizan većim delom meča kontrolisao dešavanja na terenu, a već posle 19 minuta imali su i prednost zahvaljujući hirurški preciznom slobodnjaku Sejdube Sume.

Đerlek u 54. Nakon sjajne akcije i Đilas u 76. bili su glavni i odgovorni za trijumf Partizana, a pored ovih golova crno-beli su propustili još nekoliko prilika da zaokruže solidnu partiju na Kipru.

Poslednje pojačanje Partizana Saša Zdjelar imao je solidan debi za novi klub, iako je odradio tek nekoliko treninga sa novim klupskim saigračima. Vredi spomenuti i solidnu partiju Sejdube Sume, koji se dosta trošio i zalagao na duelima, a svoj dobar nastup krunisao je i već pomenutim golom.

Ovo je bila i startna postava crno-belih na ovom s: Stojković, Cucin, Miletić (R) Nemanja, Miletić (G) Nemanja, Urošević, Zdjelar, Radin, Đerlek, Suma, Tavamba, Ožegović;


Klupa: Trnić, Marković, Bošnjak, Ilić, Pantić, Jovanović Đorđe, Đilas.
RepublikaFoto: ST/R.BIBIĆ

Zanimljivo je i da se za ovaj susret prodaju i karte. Očigledno da domaćin Ermis nema često priliku da ugosti timove kalibra Partizana...

RepublikaFoto: ST/R.BIBIĆ
RepublikaFoto: ST/R.BIBIĆ

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading