MILOJEVIĆ NAKON PORAZA: Bilo je puno loših stvari!

Autor:

Sport

25.01.2023

18:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener Crvene zvezde Miloš Milojević nije bio zadovoljan igrom svojih momaka u prvom poluvremenu utakmice protiv Ludogoreca.

MILOJEVIĆ NAKON PORAZA: Bilo je puno loših stvari!

Foto: Starsport

Miloš Milojević

Crveno-beli su poraženi 3:2, a sve golove su primilu upravo u uvodnih 45 minuta:

- Puno loših stvari u prvom poluvremenu. Sve u svemu, negde smo dobili odgovore. Sumnjali smo da nešto može da se desi, nagoveštavali. Ne bih uzeo rezultat kao ocenu tih igrača koji su igrali. U drugom poluvremenu mnogo bolji odnos prema igri, više trčanja, zalaganja. Više mobilnijih igrača, bili su orniji za igru u drugom poluvremenu. U prvom nismo uložili dovoljno, moglo je da bude i ubedljivije od tih 3:0. Ipak, pokazali smo karakter, ovaj poraz ne boli kao što može da boli u pravim utakmicama - rekao je Miloš Milojević. 

Republika

Foto: Starsport

FK Crvena zvezda

Kaže Milojević da ovaj poraz ne boli kako bi boleo poraz u zvaničnom meču. 

- Svakako, to je naš cilj, birali smo protivnike kakvi mogu biti u našem prvenstvu. Samo ovakve utakmice vam daju pravu sliku koliko treba discipline, dobijete i odgovor ko može, a ko ne može - rekao je on. 

Prokomentarisao je i partiju Aleksa Viga koji je bio strelac na debiju. 

- Korektan, jako korektan. Malo je trenirao sa nama. Imali smo dosta intenzivan trening, ali je ovo dobro za samopouzdanje - zaključio je Milojević. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading