SAVIĆ: Bićemo pravi protiv CSKA

Autor:

Sport

31.01.2018

19:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dobra utakmica u Antaliji između Zvezde i Amkara, evo šta je imao da kaže nakon utakmice Vujadin Savić.

RepublikaFoto: instagram.com/savicvujadin
Vujadin Savić

Solidna partija Crvene zvezde u sklopu priprema za drugi deo sezone, protiv Amkara je bilo 1:1, aza utiske smo pitali Vujadina Savića koji je odigrao sasvim solidnu utakmicu.

- Amkar je jako kvalitetna ekipa, klasičan ruski tim. Igrali su dobro, pravili nam probleme u odbrani. Još uvek su nam teške noge, ali mislim da ćemo biti pravi protiv CSKA - rekao je Vujadin Savić nakon meča.


On je istakao i da je jako bitno to što je ekipa danas igrala protiv ekipe koja igra sa trojicom u zadnjoj liniji (ili petoricom).

- Da, to je jako bitno, slični su u tom pogledu ekipi CSKA. Igraju sa trojicom u zadnjoj liniji, nismo imali mnogo prilike da igramo protiv takvih ekipa u prošlosti i ova provera nam je dobro došla - rekao je Savić.


U sastavu Crvene zvezde nisu bili Kanga i Boaći protiv Amkara, prvi je otputovao u Prag na potpisivanje ugovora sa Spartom, a drugi je počeo drugi meč protiv Sileksa, ali se povredio nakon samo 18 minuta.

- Svi igrači koji su na terenu dali su svoj maksimum i zaslužuju da budu na terenu. Na šefu je da odluči koga će da stavi tim. Nije na meni da sudim - rekao je Savić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading