"Delije" držite palčeve: UEFA U ČETVRTAK ODLUČUJE O ŽALBI ZVEZDE

Autor:

Sport

31.01.2018

16:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kako prenose ruski mediji UEFA je potvrdila da će se u četvrtak 1. februara odlučivati o žalbi Crvene zvezde na kaznu koju je izrekla evropska kuća fudbala, zbog koje je stadion crveno-belih suspendovan za meč protiv CSKA iz Moskve u šesnaestini finala Lige Evrope.

RepublikaFoto: twitter.com/FK Crvena zvezda
Stadion "Rajko Mitić"

Crvena zvezda je kažnjena sa jednom utakmicom bez navijača na stadionu "Rajko Mitić", a sve zbog prijave nevladine organizacije FARE za rasizam i diskriminatorsko ponašanje na utakmici sa BATE Borisovom u Belorusiji. 

Tada su navijači crveno-belih istakli transparent podrške haškom osuđeniku Ratku Mladiću, što je za Disciplinsku komisiju UEFA bilo dovoljno da beogradski klub kazni. 

Crvena zvezda će odigrati prvi meč šesnaestine finala Lige Evrope protiv CSKA iz Moskve 13. februara i već je prodala oko 28 hiljada karata za taj meč. Prodaja je započeta još u decembru, ali je zatim početkom januara usledila kazna UEFA, pa se sada očekuje rešenje o žalbi. 

Kako prenosi ruski "TASS" iz UEFA je potvđeno da će Armejci ako stadion bude prazan svakako imati priliku da imaju svoje navijače na stadionu "Rajko Mitić" - ukupno njih 200. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading