MILOJEVIĆ ODUŠEVLJEN: Ima veliki kvalitet, zbog toga je u Zvezdi!

Autor:

Sport

21.01.2023

17:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crveno-beli upisali drugi trijumf na pripremama.

MILOJEVIĆ ODUŠEVLJEN: Ima veliki kvalitet, zbog toga je u Zvezdi!

Foto: FK Crvena zvezda

Još jedna pobeda Crvene zvezde na pripremama u Antaliji, a ovog puta je savladana ekipa Kopra rezultatom 1:0. Zadovoljan je šef stručnog štaba Miloš Milojević odnosom igrača, ali želi da aktuelni šampion Srbije bude još efikasnija. 

- Što se tiče rezultata, nije nam to primarni cilj na pripremama, ali uvek je lepo pobediti. U jednom delu igre smo bili veoma dominantni, to je delovalo efektno i lepo, s tim da je izostao drugi gol. Imali smo otvorene prilike, ali dugujemo golove i sebi i navijačima, bez obzira na to što su prijateljske utakmice. Zadovoljan sam zalaganjem i odgovornošću igrača, a postoje finese koje treba da doradimo. Nije to perfektno, ali imamo još sedam, osam dana, da na tome radimo - počeo je Milojević.

 
Prvenac za pobedu upisao je Lazar Nikolić.
 
- Lep gol. Dobro je ispratio akciju i upisao se u strelce, a nema dileme da ima kvalitet i da je zato u Zvezdi.
 
Sutra od 15 časova crveno-bele očekuje nova utakmica, a rival je Dinamo Tbilisi.
 
- Promešaćemo karte, sve sa ciljem da pazimo na opterećenje igrača, kako bi svi imali sličan broj minuta u prve četiri utakmice. Tako da, videćemo ko će sutra biti najsvežiji - podvukao je Milojević. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading