TRESE SE LONDON: Arsenal doveo ogromno pojačanje! Titula postala još realnija

Autor: Tanjug

Sport

20.01.2023

18:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Tobdžije" napadaju tron.

TRESE SE LONDON: Arsenal doveo ogromno pojačanje! Titula postala još realnija

Foto: Tanjug/AP

Belgijski reprezentativac Leandro Trosar i doskorašnji fudbaler Brajtona novi je igrač Arsenala, objavio je klub na zvaničnom sajtu.

Prema pisanju britanskih medija ugovor je potpisan na četiri i po godine, uz opciju produžetka na još jednu. Brajtonu će pripasti obeštećenje u iznosu od 21 miliona funti fiksno i šest miliona funti kroz bonuse.

- Dobar posao svih u klubu doveo je do potpisivanja ovog ugovora. On je igrač koji može da igra na više pozicija i odličnih tehničkih mogućnosti, inteligentan i sa velikim iskustvom u Premijer ligi, ali i na internacionalnom nivou. Leandro će biti pojačanje našem timu za drugi deo sezone u koji ulazimo i radujemo se saradnji sa njim. Želimo mu dobrodošlicu u Arsenal - izjavio je menadžer Arsenala Mikael Arteta.

Trosar je do sada u karijeri igrao u Genku i Brajtonu. Za reprezentaciju Belgije odigrao je 21 utakmicu i potigao pet golova.

Standings provided by Sofascore

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading