(VIDEO) BORJAN ZADOVOLJAN: Dobra priprema za CSKA

Autor:

Sport

31.01.2018

14:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Golman Crvene zvezde Milan Borjan izjavio je da je zadovoljan kako je ekipa odigrala meč protiv Amkara na pripremama u Antaliji.

 

RepublikaFoto: crvenazvezdafk.com
Borjan na meču sa Amkarom

Crvena zvezda i Amkar su odigrali 1:1.

 

- Dobro smo odigrali, iako su igrači malo umorni, to se vidi. Teške su nam noge, radimo zaista naporno tako da treba da budemo zadovoljni rezultatom i da nastavimo u istom maniru. Cela ekipa je danas izgledala dobro na terenu, odbrambeno smo odlično stajali, možda nam je nešto bolja završnica falila kod napada. Idemo dalje, očekuje nas još provera, imamo još vremena do početka polusezone - rekao je Borjan.

Crvena zvezda će 7. februara igrati sa Zenitom.

- Mnogo znače ovakvi prijateljski susreti jer možemo da steknemo utisak kakva nas utakmica očekuje protiv moskovske ekipe. Amkar je pokazao da je dobra ekipa, sigurno će isto tako biti i sa Zenitom. Što više mečeva sa ruskim ekipama imamo to će biti bolje za nas. Nadigravaćemo se sa njima i probaćemo da pobedimo, isto kao što je to bio slučaj danas, jer nas isto to očekuje 13. februara - naveo je Borjan.

Crveno-beli će 13. februara igrati prvi meč 1/16 finala Lige Evropa protiv CSKA

- Utakmice sa ruskim ekipama su uvek tvrde, to smo videli i protiv Krasnodara, a verujem da ćemo istu stvar videti i u susretu sa CSKA. Mi moramo da se spremimo dobro, da se izborimo sa time i da probamo da pobedimo obe utakmice - poručio je Borjan.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading