ZDJELAR: Ispunio mi se san; ILIEV: Saša je dete Partizana

Autor:

Sport

31.01.2018

11:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novi fudbaler Partizana Saša Zdjelar izjavio je da mu se ispunio sam prelaskom u redove crno-belih.

RepublikaFoto: ST/R.BIBIĆ
Zdjelar i Iliev

Sportski direktor Partizana Ivica Iliev izjavio je da zadovoljan dolaskom Zdjelara u Partizan. Partizan se nalazi na pripremama u Limasolu. Crno-beli su pre dva dana angažovali Zdjelara koji je danas potpisao ugovor sa crno-belima.

Foto: Srpski telegraf

- Uvek kada dovodimo novog igrača veliko mi je zadovoljstvo. Sada je ogromno, moram da se suzdržavam, jer sam euforičan. Moramo da spustimo loptu na zemjlu. Saću već dugo želimo, nekoliko prelaznih rokova je u igri. On je dete Partizana, u njemu je crno-bela krv, odrastao je na jugu, pobednik, zna kako se igra u pravom klubu - rekao je Iliev i nastavio:

- Podigli smo standarde, gde smo bili i gde idemo. Dolaze igrači iz velikih klubova. Doneće nam puno toga što je nedostajalo. Na prvom treningu se videlo da će biti važan šraf u našoj mašineriji. Zahvalio bih se Milošu Vazuri i Vladimiru Vuletiću zbog onog što čine za sportski sektor. To je veliko zajedništvo i energija zbog čega smo tu gde jesmo. Radimo sistemski sa vizijom. Navijači i mediji to shvataju i vide u kom pravcu idemo. O ovom prelaznom roku smo podmladili tim i zadovoljan sam njime. Nadam se da će naš Saša doneti uspeh kao i u državnom timu.

Zdjelar je rekao da je stigao u klub koji obožava od malih nogu.

 - Došao sam u klub koji volim od malena. Žao mi je što nisam ranije došao, sada mi se ispunio san. Igraću na terenu gde sam izbacio Partizan pre nekoliko meseci. Nadam se da ćemo igrati ponovo pa da mi izbacimo Olimpijakos - rekao je Zdjelar na predstavljanju u novom klubu.

Zdjelar će igrati u klubu iz Humske na pozajmici do kraja sezone.

- Za mene Partizan znači sve. Sa saigračima iz Olimpijakosa sam se svađao za našderbi. Uvek sam bio navijač Partizana. Tu sam odrastao. Pre dve godine sam dao sve da dođem, a ne znam zašto nisam. Svi igrači Partizana koji su tu imaju kvalitet, jer su prošle godine doneli duplu krunu i 1/16 finala Lige Evropa. Bitno je da ostanemo na okupu i da pokažemo šta možemo - rekao je on.

Zdjelar je rekao da mu je Uroš Đurđević poželeo sreću u Partizanu.

- Imao sam sreću da sada dođem u Partizan. Daću sve od sebe da se što bolje pripremim i da budem treneru na raspolaganu. Uradićemo sve da prođemo Plzen. Đurđević mi je poželeo sreću da napravim mnogo u velikom klubu, kao što je Partizan - naveo je novi igrač Partizana.

On je rekao da je imao ponudu Legije.

- To nije bitno. Odlučila je energija koju sam osetio kada sam dolazio. Znao sam da ću biti kući i da ću sa prijateljima igrati za voljeni klubu. Želeo sam da uzmem broj 6, ali nije bilo moguće. Zato sam uzeo 16, a taj broj nema neko značenje za mene - dodao je on.

Bivši igrač Olimpijakosa se prisetio duela sa ekipama u Ligi šampiona.

- Igrao sam protiv Barselone. To je neverovatan tim. Mislim da je to najveće iskustvo za mene, igrati protiv najboljeg igrača na svetu (Mesija). To je drugačiji fudbal. Moramo da težimo da jednog dana igramo za takve klubove - istakao je Zdjelar.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading