HAJDIN: Na pripremama Zvezde kao u vojsci

Autor:

Sport

31.01.2018

10:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novi fudbaler Crvene zvezde Stefan Hajdin izjavio je da je zadovoljan tokom priprema za nastavak sezone u Ligi Evropa i Superligi Srbije.

RepublikaFoto: crvenazvezdafk.com
Hajdin zadovoljan tretmanom u Zvezdi

Crveno-beli se pripremaju u turskoj Antaliji.

- Za sada sve ide odličnim tokom i zaista sam zadovoljan, a mislim i da je stručni štab zadovoljan onim što prikazujem. Očekujem da će cela ekipa nastaviti sa dobrim radom i igrama i da ćemo se maksimalno dobro pripremiti za nastavak sezone - naveo je Hajdin, koji je nedavno stigao u Zvezdu iz Spartaka.

On je naveo da igrači svako slobodno vreme koriste za odmor i opuštanje.

- Ovde imamo sve uslove za opuštanje nakon napornog rada.  U neku ruku i jeste teško, s obzirom na to da je ovo kao neki vid vojske. Ustajemo u isto vreme, odlazimo na doručak, potom kod fizioterapeuta da nas zagreje i bandažira, potom pravo na trening. Ja nakon rada i tušraja moram i da sušim kosu. Posle toga slede ručak i popodevni odmor, pa sve isto za drugi trening. Uglavnom se od svega opuštam uz muziku i čitanje knjiga, a takođe vreme provodim i sa saigračima - poručio je Hajdin.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading