Iliev: Sa dolaskom Zdjelara smo kompletirali ekipu!

Autor: b92.net/sport

Sport

30.01.2018

16:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dolazak defanzivnog veziste Saše Zdjelara zaokružio je Partizanovu priču u ovom prelaznom roku. To je izjavio sportski direktor "parnog valjka" Ivica Iliev koji je dodao i da su uslovi dolaska mladog veziste iz Olimpijakosa bili vrlo povoljni za klub.

RepublikaFoto: Starsport
Iliev: Tavamba ostaje u klubu

- Uslove koje smo dogovorili su fenomenalni za nas, ako uzmemo u obzir to o kakvom igraču se radi. On bi u utorak trebalo da bude na Kipru i tad ćemo završiti sve formalnosti oko promocije. Za njega smo se borili dva meseca i mislim da smo doveli jako važnog igrača i za nas i za srpski fudbal. Dolaskom Zdjelara kompletirali smo prelazni rok - izjavio je Iliev za B92.

Iliev je priznao da je ove zime bio planiran i dolazak jednog špica, ali da se od te ideje odustalo zato što je Kamerunac Leandre Tavamba ostao u klubu.

- Tavamba je bio jedini planiran za odlazak, ali to se nije dogodilo i nismo hteli da gomilamo. Imao sam napadača na čekanju, međutim, procenili smo da bi njegovim dolaskom bio stvoren preveliki pritisak u svlačionici - dodao je on.

Pored Zdjelara redove srpskog šampiona ove zime pojačali su Urošević, Ivanović i Vakulko.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading