ČEŠKI NOVINAR SVE OTKRIO: Olajinka ima svoje vrliline, ali i MANE!

Autor:

Sport

10.01.2023

22:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nigerijac najavljen kao veliko pojačanje crveno-belih.

ČEŠKI NOVINAR SVE OTKRIO: Olajinka ima svoje vrliline, ali i MANE!

Foto: Tanjug/AP

FK Crvena zvezda ima novu akviziciju, u pitanju je Piter Olajinka, doskorašnji fudbaler praške Slavije, a o kvalitetima napadača za "Sportske.net" govorio je češki novinar Jan Podroužek.  

 

 

- Fizički je dominantan, čvrst, taktički odgovoran, jak u duelima, a ima i visinu da bude opasan po protivnički gol nakon centaršuteva. Lider je na terenu i ima dosta iskustva. Dobro se prilagođava na novu sredinu, a mentalno je izuzetno jaka osoba. Odličan je u ključnim momentima, pravi lider. - istakao je dobre strane novinar, a potom prešao i na mane. 

- Tehnika mu nije jača strana. Ima problema sa driblingom, kratkim pasovima. Moraće da poradi i na završnici.

Otkrio je i zašto se odlučio za dolazak na Marakanu. 

- Dugo je razmišljao oko novog ugovora. Želeo je da proba u drugoj zemlji, pa je rekao Slaviji da odlazi na kraju sezone. Navijači ga obožavaju, razumeju njegovu odluku i žele mu najbolje. Ima odličan odnos sa navijačima, bez obzira što odlazi bez obeštećenja - zaključio je Podroužek.  

Nigerijac je potpisao ugovor sa crveno-belima do 2026. godine, a na Marakani će zaigrati tek od jula ove godine. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading