(VIDEO) TAVAMBA DOČEKAO ZDJELARA: Gde si brate?

Autor:

Sport

30.01.2018

11:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novi fudbaler Partizana Saša Zdjelar doputovao je u utorak u Antaliji gde se crno-beli pripremaju za nastavak sezone u Ligi Evropa i Superligi Srbije.

RepublikaFoto: Instagram
Zdjelar je novi član Partizana

Zdjelar (22) je stigao u Humsku na pozajmicu iz Olimpijakosa do kraja sezone. Partizan će na kraju sezone imati pravo na otkup ugovora na leto. Partizan će za pozajmicu platiti 500.000 evra. On će u crno-belom dresu nositi dres sa brojem 16.

Foto: Srpski telegraf

Zdjelar je srdačno dočekan u hotelu gde su smešteni fudbaleri Partizana, a prvi mu je prišao Leandre Tavamba i na srpskom mu se obratio sa:

- Gde si brate?

Zdjelar je ponikao u OFK Beogradu, a u Olimpijakos je prešao 2015. godine. On je prošle godine bio na pozajmici u Majorki. Partizan je mesecima pokušavao da ga angažuje, a to je uspeo u finišu zimskog prelaznog roka.

Zdjelar je za Olimpijakos odigrao 28 mečeva i postigao je jedan gol.

On je prošao sve omladinske selekcije naše zemlje, a dva meča odigrao je i za prvi tim "orlova". Sa omladinskom selekcijom Srbije osvojio je zlatnu medalju na SP 2015. na Novom Zelandu.

Partizan je u zimskom prelaznom roku angažovao Slobodana Uroševića, Jurija Vakulka i Đorđa Ivanovića.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading