Kraj sage: ZDJELAR U PARTIZANU!

Autor:

Sport

29.01.2018

19:36 >> 22:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novi defanzivni vezista Partizana biće Saša Zdjelar! Fudbaler Olimpijakosa dolazi u Humsku na pozajmicu, sa mogućnošću otkupa ugovora na kraju sezone.

RepublikaFoto: twitter.com/Pawel Turek
Zdjelar je najnovije pojačanje Partizana ove zime

Dugo je trajala sapunica zvana Saša Zdjelar. Već nekoliko puta prethodne i ove sezone se zlatni "Orlić" sa Novog Zelanda dovodio u vezu sa crno-belim dresom, ali su se tek početkom 2018. godine kockice složili, pa će mladi vezista obući Partizanovu opremu.

Olimpijakos je pristao da ustupi srpskog fudbalera Partizanu na pozajmicu do kraja sezone, ali je dobra vest u celoj priči ta što će uprava kluba imati pravo otkupa ugovora posle toga.

Zdjelar će biti priključen pripremama ekipe u kiparskom Limasolu od srede, a biće i registrovan za nastavak Lige Evrope u kojoj Partizan očekuju dueli sa češkom Viktorijom iz Plzenja.

Zdjelar će sleteti već oko 12:20 po lokalnom vremenu direktnim letom iz Atine, a već oko 13:30 smestiće se u hotel sa ostalim igračima Partizana,

Novi igrač Partizana Saša Zdjelar je ove sezone za tim iz Grčke odigrao samo četiri meča u prvenstvu, ali čak pet u Ligi šampiona. U dosadašnjem delu karijere igrao je i za OFK Beograd i Majorku.

Sa mladom reprezentacijom Srbije do 20 godine bio je šampion sveta 2015. godine

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading