BIVŠI TRENER PARTIZANA PORUČIO UPRAVI: Dovedite NJEGA, svetska je klasa!

Autor:

Sport

03.01.2023

20:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Da li će ga poslušati?

BIVŠI TRENER PARTIZANA PORUČIO UPRAVI: Dovedite NJEGA, svetska je klasa!

Foto: Republika

Legendarni fudbaler i bivši trener Partizana Lotar Mateus poručio je njegovom bivšem klubu Bajernu da mora hitno da dovede Jana Zomera.

Manuel Nojer se povredio na skijanju, zbog čega je tekuća sezona za njega završena, pa Bavarci moraju da nađu novog čuvara mreže.

Mateus smatra da bi Zomer bio pun pogodak.

Republika

Foto: Starsport

Lotar Mateus

- Bajen bi tako dobio golmana svetske klase, a ne bi bilo gužve na leto kada se Nojer vrati. Za obe strane mislim da bi to bio veoma dobar transfer - kaže Lotar.

Po njemu ne bi bio dobar potez da se angažuje Kevin Trap iz Ajntrahta.

- On je pod ugovorom do 2024. godine, Frankfurt igra sa Napolijem u Ligi šampiona i dobro se drže u ligi. Ako zamislite borbu za dres između dva golmana Nemačke od narednog leta, to bi Bajern dovelo u nevolju, to mu sigurno nije potrebno. Ja sam svakako za soluciju sa Janom Zomerom.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Jan Zomer

Čini se da Zomer ne bi imao ništa protiv dolaska u Bajern, o čemu je krajem prošle godine već pričao sa čelnicima Borusije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading