TRANSFER KARIJERE: Eliminisao Srbiju sa Mundijala, a sada blizu svetskog GIGANTA (FOTO)

Autor:

Sport

26.12.2022

06:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U igri je i mladi Portugalac.

TRANSFER KARIJERE: Eliminisao Srbiju sa Mundijala, a sada blizu svetskog GIGANTA (FOTO)

Foto: Tanjug/AP

Granit Džaka na meču Srbija - Švajcarska

David De Hea od leta 2023. godine najverovatnije više neće biti član Mančester junajteda. Španskom čuvaru mreže na kraju ove sezone ističe ugovor, a čelnici đavola ne žele da ga produže. Posle odlaska Kristijana Ronalda, De Hea je trenutno najplaćeniji igrač Junajteda.

Republika

Foto: Tanjug/AP

David De Hea

Mančester kao zamene za 32- godišnjeg De Heu vide Dina Hendersona, koji sjajno brani na pozajmici u Notingemu, a opcije su i Diogo Košta, golman Porta i Jan Zomer iz Borusije iz Menhengladbaha koji je sa reprezentacijom Švajcarske savladao Srbiju na Svetskom prvenstvu. Istini za volju, Zomer je taj meč zbog povrede posmatrao sa tribina.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Jan Zomer

U Mančester je De Hea stigao 2011. godine za 25 miliona evra iz Atletika iz Madrida. Godinama je važio za jednog od najboljih golmana na Ostrvu, međutim u poslednjih nekoliko godina forma mu oscilira i to je razlog zašto Junajted želi da se odrekne njegovih usluga i poveća budžet za dovođenje pojačanja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading