(VIDEO) Hrabri SPAL otkinuo bod Interu, Everton ostao na klupi

Sport

28.01.2018

13:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novi klub doskorašnjeg veziste Partizana Evertona Luiza SPAL odigrao je sjajan susret u 22. kolu Serije A protiv Intera. Borbeni tim iz Ferare je protiv "nero-azura" osvojio je bod pogotkom u 89. minutu.

RepublikaFoto: twitter.com/Inter
Inter i SPAL podelili bodove

Inter je još jednom odigrao vrlo bled meč, pa se može reći da je SPAL sasvim zasluženo stigao do boda koji im puno znači u borbi za opstanak.

Izabranici Lućana Spaletija su praktično bez igre stigli do prednosti, a na tome mogu da zahvale očajnom potezu igrača domaćih Frančeska Vikarija. Igrao se 48. minut kada je Žoao Kanselo prošao po levoj strani, centrirao je prema Ikardiju koji nije bio ni blizu loptu, ali to Vikari nije video.

On je podigao visoko nogu bez potrebe i skrenuo loptu u sopstvenu mrežu.

Od tog momenta je na terenu postojao samo jedan tim, a to je ekipa SPAL-a. Domaćin je do izjednačenja stigao u 89. minutu nakon pogotka glavom Paloskija, iako su pre toga domaćini imali nekoliko stopostotnih šansi da postignu još koji gol.

Ipak, neće previše žalitit domaćin, pošto su protiv favorizovanog rivala uspeli da ostanu neporaženi i tako nastave da se bore za opstanak u Seriji A.

Everton Luiz koji je pre dve nedelje stigao iz Partizana u SPAL presedeo je ceo susret na klupi.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading