FUDBALSKA ELITA SE OPROSTILA OD SINIŠE: Od Totija do Piksija - ko je sve došao da isprati Mihu na večni počinak?

Autor:

Sport

19.12.2022

13:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veliko poštovanje za Srbina.

FUDBALSKA ELITA SE OPROSTILA OD SINIŠE: Od Totija do Piksija - ko je sve došao da isprati Mihu na večni počinak?

Foto: Starsport

Sahrana Siniše Mihajlovića

Na sahrani Siniše Mihajlovića pojavio se veliki broj ljudi iz sveta fudbala, ali i ostalih životnih sfera.

Sam fudbalski krem bio je prisutan u bazilici Santa Maria degli Angeli e dei Martiri i na groblju Verano, pa su tako Sinišu na večni počinak ispratili i Frančesko Toti, Danijele de Rosi, Roberto Manćini, Atilio Lombardo, Lorenco di Silvestri, Đanluiđi Donaruma, Ćiro Imobile, Dragan Stojković Piksi, Dejan Stanković, Zvezdan Terzić, Nenad Bjeković, Dragan Džajić, Stevan Dika Stojanović, Sergej Milinković-Savić, kompletni timovi Lacija i Bolonje, predstavnici Sampdorije...

 

 

Pored njih tu su bili i Mihajlovićevi veliki prijatelji, Robert Prosinečki i Zvonimir Boban, kao i trener Partizana Gordan Petrić i bivši saigrači iz reprezentacije Zoran Bata Mirković, Slaviša Jokanović i Vladimir Jugović...

Sve ovo dovoljno govori u prilog tome da je Siniša Mihajlović bio jedna fudbalska i ljudska gromada, te da je ovo veliki gubitak za čitav svet. 

Takođe, navijači Lacija upriličili su ovu sahranu spektakularnom bakljadom kojom su ispratili svog velikog heroja i idola. 

 

 

- Siniša je bio neko koga sam mnogo cenio, i kao čoveka i jao igrača, bio je primer za sve, danas se osećam kao da sam izgubio prijetelja, odrastao sam uz njega i njegove utakmice. Veliki ratnik, žao mi je što ga je bolest porazila - rekao je Roberto, jedan od navijača Lacija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading