VUČIĆ JASAN O DOLASKU ŠVAJCARACA: Utakmica bi prošla u najboljem redu, sve bismo organizovali!

Autor:

Sport

15.12.2022

22:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik poslao jasnu poruku.

VUČIĆ JASAN O DOLASKU ŠVAJCARACA: Utakmica bi prošla u najboljem redu, sve bismo organizovali!

Foto: RTS/printscreen

Aleksandar Vučić

Fudbalska reprezentacija Švajcarske mogla bi u martu 2023. godine da dođe u Srbiju, ali ne na megdan "Orlovima", već Belorusiji.

Naime, zbog rata u Ukrajini, Belorusi su sve svoje domaće mečeve u Ligi nacija igrali u Srbiji, a to isto bi moglo da se nastavi i u predstojećim kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo u Nemačkoj 2024. godine.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Detalj sa duela Srbije i Švajcarske na Svetskom prvenstvu u Kataru

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić na gostovanju RTS-u govorio je o ovom duelu i dao jasnu poruku da će naša zemlja biti pravi domaćin.

- Ne bi bilo nikakvih problema, mi bismo obezbedili sve ovde, Švajcarci su normalan tim, bez obzira što bismo mi zbog nekih faktora navijali za nekog drugog, utakmica bi prošla u najboljem redu i ništa. Pala muva na medveda - rekao je Vučić.

Duel između Belorusije i Švajcarske igra se već u 1. kolu kvalifikacija i na programu je 25. marta sa početkom od 18 časova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading