Tošić upozorio ruske novinare: ZVEZDA ODAVNO NIJE IMALA OVAKO JAK TIM

Autor:

Sport

27.01.2018

14:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vezista Partizana Zoran Tošić otvoreno je pričao o šansama njegovog bivšeg kluba CSKA iz Moskve protiv Crvene zvezde za ruske medije.

RepublikaFoto: instagram.com/tosiczoran7
Tošić iz perioda kada je igrao u CSKA

Popularni "Bambi" je rekao Rusima da Crvena zvezda uopšte nije naivan protivnik kako neki možda misle i da imaju vrlo jak i dobro pokriven tim. Međutim, smatra Tošić, ukoliko stadion bude zatvoren za prvi  meč to će biti velika prednost za "Armejce".

-Crveno-beli su snažno odigrali kraj prvog dela sezone i sigurno zaseli na prvo mesto u našoj ligi. Ova Crvena zvezda je najjača u poslednjih ko zna koliko godina, ali je CSKA ipak favorit. Biće još lakše ako stadion bude prazan u Beogradu, jer bez faktora navijača crveno-plavi će slaviti!-, rekao je Tošić za ruski „Sport-ekspres„.

Novinari iz Rusije su pitali Tošića da li postoji realna opasnost da dođe do nekih većih nereda u Beogradu, ukoliko kapije stadiona ipak budu otvorene, pošto je i poznato da su navijačke grupe Partizana i CSKA u vrlo dobrim odnosima.

-Verujem da svi znate šta se dešavalo na prošlom beogradskom derbiju. Bilo je puno krvavih glava, ali ne verujem da bi tako nešto moglo da se desi u Moskvi. Ne verujem da će biti problema sa navijačima Zvezde pošto oni verovatno neće ni doći. Mada, treba očekivati fanove Spartaka - rekao je fudbaler Partizana.

Prvi susret između Crvene zvezde i CSKA igra se 13. februara u Beogradu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading