Sportski direktor SPAL-a: I Everton i mi smo morali da napravimo ekonomske žrtve…

Autor:

Sport

26.01.2018

21:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

- Nije bilo lako da se postigne dogovor sa svim uključenim stranama. On će nam doneti kvalitet koji nedostaje u našem veznom redu - rekao je Davode Vanjati.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Everton

U italijanskom SPAL-u veruju da su angažovanjem Evertona Luiza iz Partizana ostvarili najvažniji posao u zimskom prelaznom roku. Pozicija zadnjeg veznog igrača bila je goruća u ekipi Leonarda Semplićija, koja će morati da poradi na defanzivi u nastavku sezone kako bi pokušala da opstane u Seriji A.

- Nije bilo lako da se postigne dogovor sa svim uključenim stranama. I mi i igrač smo morali da napravimo ekonomske žrtve da bismo došli do ove tačke. Evertona smo pratili od početka sezone, išli smo da gledamo nekoliko utakmica Partizana u Beogradu. On će nam doneti kvalitet koji nedostaje u našem veznom redu, a to je defanziva i sposobnost brzetranzicije - rekao je direktor kluba Vanjati.

Zadovoljstvo odlaskom u jednu od najjačih liga na Starom kontinentu nije krio ni Brazilac.

- Srećan sam što sam ovde, dobro sam prihvaćen od svih, ne mogu da dočekam da se oprobam u teškoj ligi kao što je italijanska. Ovo je veoma važan korak u mojoj karijeri, dolazim u dobar tim koji može da ostvari svoje ciljeve - rekao je Everton.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading