UŽASNA VEST POTRESLA EVROPU: Fudbaler nožem nasrnuo na saigrača - napio se i napravio OPŠTI HAOS!

Autor:

Sport

06.12.2022

18:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo je glavna vest u evropskim medijima.

UŽASNA VEST POTRESLA EVROPU: Fudbaler nožem nasrnuo na saigrača - napio se i napravio OPŠTI HAOS!

Foto: Instagram.com/Printscreen

Natanijel Bongo

Strašna vest potresla je fudbalsku Evropu! Reprezentativac Gabona i fudbaler ekipe Dinamo-Auto iz Tiraspolja Natanijel Bongo (26) nožem je fizički napao svog saigrača u hotelu tokom zajedničkog okupljanja. Novajlija u klubu iz Moldavije ovim je završio svoju karijeru u ekipi, a pitanje je i gde će naći sledeći angažman.

Po pisanjima medija iz Moldavije i Rumunije, ugovore sa Natanijelom raskinuli su klub i menadžerska agencija koja ga je zastupala, pa će u narednom periodu morati sam da se snađe. To neće biti nimalo lako, Bongo je u karijeri već imao dve duge pauze, a očigledno je njegovo ponašanje ogroman problem za poslodavce koji mu daju ugovor. Ovo je Natanijel Bongo:

Po informacijama do kojih su došli mediji Natanijel Bongo se u alkoholisanom stanju pojavio u hotelu, gde je nožem napao saigrača. Pored fudbalera, na meti povremenog reprezentativca Gabona našao se i trener Dinama kojem je vezni fudbaler pretio pred ostatkom tima.

Tokom dosadašnjeg dela karijere Natanijel je igrao u rodnom Gabonu, zatim za dva kluba u Južnoj Africi, a od leta 2022. godine je u Moldaviji. To je bio njegov prvi odlazak iz Afrike, a sudeći po ponašanju i poslednji koji mu se desio u karijeri - barem što se tiče evropskog fudbala.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading