Matijašević: Uskoro poznat status Milojevića

Autor:

Sport

26.01.2018

09:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sportski direktor Čukaričkog, Vladimir Matijašević rekao je da će danas biti definitivno poznato da li fudbaler Nemanja Milojević ostaje u tom klubu.

RepublikaFoto: Promo foto
Vladimir Matijašević

- Koliko znam sinoć nije dogovoreno i danas ćemo videti da li Milojević ide ili ostaje u klubu. Jednostavno, nije produžio ugovor, a koliko znam razlog je što se nikom ne može garantovati da će igrati - rekao je direktor.

- Mi smo hteli da ostane - dodao je on. Milojević ima ugovor sa "Brđanima" do juna ove godine.

Upitan o statusu fudbalera Čukaričkog Darka Zorića, Matijašević je rekao da dvadesetpetogidišnji Nikšićanin najverovatnije odlazi iz kluba.

- Ima soluciju za odlazak i čekamo da se to završi. To je jedini razlog zbog kog nije na spisku za pripreme.

Ugovor u klubu na Banovom brdu čeka napadača Petra Milića (20) koji je ponikao u petlićima Čukaričkog. On je debitovao na prvoj kontrolnoj utakmici protiv Bačke i upisao se u strelce. Igrao je u OFK Beogradu, Zvezdi i francuskom Anžeu. 

Ekspedicija Čukaričkog putuje na dvonedeljne pripreme na Kipar 28. januara, a dan pre toga fudbaleri imaju treću test utakmicu protiv Baska na Adi ciganliji od 13 časova (teren Fudbalskog saveza Beograda).

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading