Kutinjo posle debija: Igrati sa Mesijem, Suarezom i družinom je neverovatno

Autor:

Sport

26.01.2018

09:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Brazilac Filipe Kutinjo u četvrtak je na "Kamp Nou" debitovao u dresu Barselone.

RepublikaFoto: instagram.com/phil.coutinho
Felipe Kutinjo

Ekipa Ernestea Valverdea je u revanš meču četvrtfinala Kupa kralja nadoknadila gol minusa iz prvog duela protiv Espanjola i pobedom 2:0 obezbedila mesto u polufinalu, a u 68. minutu navijači na "Kamp Nou" pozdravili su doskorašnjeg napadača Liverpula.

- Bio je ovo poseban dan i odlično veče. Vrlo sam srećan i uzbuđen zbog načina na koji su me navijači pozdravili. Vrlo sam srećan. Igrati sa Mesijem, Suarezom i ostalim fudbalerima je nešto neverovatno. Najvažnije je da smo pobedili u očekivano teškom meču - poručio je Kutinjo.

Trener Katalonaca Ernesto Valverde naglasio je da klub ima velika očekivanja od Brazilca.

- On je vrlo dobro prilagođen našem stilu igre. Može da nam pomogne uverenošću u svoj kvalitet i sposobnošću da dobije duele "jedan na jedan". Uvek može da kreira opasnu situaciju. Mislim da je dobro odigrao protiv Espanjola. Videćemo šta će sledeće da se dogodi, ovo je tek početak - istakao je Valverde.

Zadovoljan je bio i kapiten Andres Inijesta umesto koga je Kutinjo ušao na teren.

- Filipe će svojim talentom napredovati vrlo brzo, a od pomoći će mu biti i atmosfera i okruženje u kome se nalazi. Njegov kvalitet niko ne sumnja. Biće vrlo koristan našem timu - kaže Inijesta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading