PIKSI MORA DA STREPI: Srpski reprezentativac propušta Katar?

Autor:

Sport

08.11.2022

22:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Napustio teren posle 45 minuta.

PIKSI MORA DA STREPI: Srpski reprezentativac propušta Katar?

Foto: Starsport

Fudbaleri Bajerna ponizili su na Alijanc Areni u Minhenu Verder iz Bremena rezultatom 6:1 u okviru 14. kola Bundeslige.

Domaćin je poeo već u 6. minutu preko Džamala Musijale, ali su gosti samo čertiri minuta kasnije uzvratili preko Entonija Junga.

Eriks Maksim Čupo Moting je u sjajnoj formi, ali je i pored toga promašio penal u 18. minutu utakmice. Dva minuta kasnije ceo Minhen ostao je zaleđen, nakon što je Sadio Mane zamenjen zbog povrede. Ostaje da se vidi kakav je stepen povrede i da li će moći da igra na Mundijalu u Kataru.

Nakon ovog nemilog događaja usledio je blickrig Bajerna, koji od 22. do 28. minuta postiže tri gola, dva puta je strelac bio Serž Gnabri, a jednom Leon Gorecka.

U drugom poluvremenu još dva gola strašnih Bavaraca, Gnabri je u 82 .minutu kompletirao het-trik, a dva minuta kasnije supertalnetovani Matis Tel postavio je konačnih 6:1.

Srpski reprezentativac Miloš Veljković odigrao je prvih 45 minuta za goste iz Bremena, da bi na poluvremenu bio zamenjen. Ostaje misterija zbog čega, a mi se nadamo da u pitanju nije neka povreda, pošto se tek nedavno vratio na teren nakon što se oporavio od povrede. Selektor Dragan Stojković Piksi biće u velikom problemu ukoliko je sjajni štoper obnovio povredu.

Republika

Foto: Starsport

Miloš Veljković

 

Bajern je ovim trijumfom ostao ja prvom mestu i ima 31 bod, dok je Verder sedmi sa deset bodova manje.

Standings provided by Sofascore

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading