LJUBIMAC GROBARA ŠOKIRAO SRBIJU: Bio sam ZVEZDAŠ!

Autor:

Sport

08.11.2022

22:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otvorio dušu.

LJUBIMAC GROBARA ŠOKIRAO SRBIJU: Bio sam ZVEZDAŠ!

Foto: Starsport

FK Partizan

Legendarni srpski fudbaler i bivši trener Partizana Miroslav Đukić šokirao je javnost izjavom o svojoj nekadašnjoj navijačkoj pripadnosti.

Iako je najveće trenerske uspehe imao na klupi crveno-belih, otkrio je da je tokom mladosti bio navijač večitog rivala, Crvene zvezde.

- Kao sam dete sam bio Zvezdaš i nikad to nisam krio. U jednom momentu je tadašnji trener Partizana Ivan Golac došao u Mačvu, video da sam kvalitetan igrač i želeo da me odvede u redove crno-belih - rekao je Đukić u emisiji " Mojih TOP 11" Nebojše Petrovića.

Republika

Foto: Starsport

Miroslav Đukić

On je potom pojasnio zbog čega nije došlo do dogovora sa čelnicima Parnog valjka.

- Tražio sam zu to vreme oko 100 hiljada maraka na četiri godine. Otprilike 30 hiljada na ruke, a ostatak kad postanem standardni član prve postave Partizana. Nismo uspeli da se dogovorimo i na kraju sam prelomio i otišao u Deportivo.

Đukić tokom igračke karijere nikad nije nastupao za Partizan, ali je zato kao trener u dva navrata bio u Humskoj 1.

On je srpskog velikana najpre vodio 2007. godine i to sa velikim uspehom, a zbog dobrih rezultata i dopadljive igre postao je selektor Srbije.

Deset godina kasnije ponovo se vratio u Partizan, nije uspeo da osvoji nijednu titulu, ali je prezimeo sa crno-belima u Ligi Evrope.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading