Ševčenko preporučivao novo Partizanovo pojačanje Milanu!

Autor:

Sport

23.01.2018

18:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Selektor Ukrajine Andrej Ševčenko nudio je bivšem klubu Milanu Jurija Vakulka koji je ipak izabrao Partizan sa kojim je potpisao ugovor na četiri godine

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Andrej Ševčenko

Kako prenose italijanski mediji Andrej Ševčenko je preporučio čelnicima Milana petoricu fudbalera Dnjepra. Među njima je 20-godišnji Juri Vakulko.

Ali, srpski šampion je bio brži, kako je rekao Ivica Iliev, sportski direktor crno-belih, i potpisao ugovor sa mladim reprezentativcem Ukrajine ugovor na četiri godine. Činjenica da je legendarni Ukrajinac Vakulka preporučio "rosonerima" dovoljno govori kakvog je igrača doveo srpski šampion.

Juri Vakulko je odigrao osam utakmica za mladu reprezentaciju Ukrajine i postigao dva gola. Ponikao je u Dnjepru, ali je odbio letos da potpiše novi ugovor.

Strateg Partizana Miroslav Đukić izjavio je povodom novog potpsa,

- Srećni smo jer smo videli da se radi o zaista kvalitetnom igraču. Naša očekivanja su velika, može da igra na nekoliko pozicija i mislimo da smo dobili jako kvalitetnog igrača. I on je izabrao pravi klub, mislim da će sa nama mnogo napredovati i da će moći da izraste u vrhunskog igrača što očekujemo - rekao je Đukić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading