Jović u NEBRANOM grožđu!

Autor:

Sport

03.11.2022

17:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sve je gotovo u grupi A.

Jović u NEBRANOM grožđu!

Foto: Tanjug/AP

Luka Jović

Odigrane su prve dve utakmice poslednjeg kola grupne faze Lige konferencija.

Fudbaleri Fiorentine rutinski su savladali RFS u Letoniji sa 3:0, ali im je to bilo dovoljno samo za osvajanje drugog mesta u grupi, zbog slabijeg međusobnog skora u odnosu na prvoplasirani Bašahšehir.

Što se same utakmice tiče sve je bilo govoto već posle prvog poluvremena, u kojem je italijanski predstavnik postigao sva tri gola.

Strelci su bili Barak, Kabral i Saponara. U drugom poluvremenu viđeno je odrađivanje posla, pa se mreže više nisu tresle.

Srpski napadač Luka Jović nije previše blistao, nakon što je u igru ušao u 59. minutu. Nikola Milenković je čitav meč presedeo na klupi, dok je Aleksa Terzić odigrao svih 90 minuta i pružio dobru partiju.

Što se tiče Jovića, on bi mogao da se zabrine za svoje mesto u timu Fiorentine pošto je na drugom meču u nizu njegov rival iz napada Kabral postigao gol.

U drugom meču ove grupe Bašahšehir je pobedio Harts sa 3:1 i došao do prvog mesta. Ndajšimije, Gurler i Ozčan su doneli prednost Turcima od 3:0, da bi utešni pogodak za škotskog predstavniika u samoj završnici utakmici bio delo Etkinsona.

Standings provided by Sofascore

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading