Ivanović promovisan u Husmskoj: OSTAVIĆU DUBOK TRAG U PARTIZANU!

Autor:

Sport

23.01.2018

13:38 >> 13:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Konačno je okončana saga u vezi sa prelaskom Đorđa Ivanovića iz Spartaka u Partizan. Ivanović je na promociji za novinare samouveremno poručio da je došao u Humsku kako bi u crno-belom dresu ostavio dubok trag.

RepublikaFoto: Starsport
Ivanović je konačno zadužio dres Partizana

Nakon uvodnih zahvalnih reči bivšem klubu što mu je omogućio da pređe u Partizan, Ivanović je napravio i smela obećanja.

- Hoću veliku karijeru i zato sam ovde i došao - hrabro je rekao Ivanović.

Doskorašnji plej subotičkog Spartaka je siguran da neće podleći pritisku igranja u velikom klubu, već da će mu to predstavljati dodatni motiv da igra još bolje.

- Pritsak? Spreman sam, zato sam i došao. Pod pritiskom još bolje igram. Ja ne mislim, ja znam da ću da ostavim ovde dubok trag - ispalio je Ivanović još jednu rečenicu koja će Partizanovim navijačima zazvučati kao muzika za uši.

RepublikaFoto: Starsport

Nakon mesec dana pregovora i zatezanja sa obe strane, činilo se u jednom momentu da je Ivanović miljama daleko od Humske 1. Međutim, na svačije zadovoljstvo kompromis je postignut, pa je najbolji igrač prvog dela Super lige na kraju stavio paraf na vernost crno-belima.

- Mesec dana nisam mogao da spavam. A sinoć sam zaspao mirno jer je sve gotovo -  otkriva Ivanović.

On će u Partizanu nositi dres sa brojem 18, a potpisao je ugovor na četiri godine.

Sportski direktor crno-belih Ivica Iliev izrazio je zadovoljstvo što je Ivanović potpisao.

- Ivanović je posle dugo vremena uzburkao strasti i prelazni rok u Srbiji, dugo nije bilo takvog igrača koji je odskočio, a da nije iz dva naša najveća kluba. Bilo je logično da završi u Partizanu. Imao je nekoliko odličnih ponuda, mnovo unosnijih nego što je Partizanova, ali nije trgovao njima. Od prvog trenutka pregovora kada je dao reč da će igrati za nas, izdržao je sve pritiske - izjavio je Iliev.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading